INFORMATION


Välkommen till SPARV-LAN

Då går vi starkt ut med det 7:e SPARV-LANET! Självklart kommer det bli turneringar, försäljning på plats, prispengar i potten, pizzaleveranser, tävlingar på scen — you name it!

I år är vi turkosa. Det är alltid lite utav en grej det där med färg. Vi gillar variation, försöker se lite annorlunda ut från år till år. Get your turquoise on!

Påskhelgen 30:e Mars - 1:e April

Som alltid när det gäller SPARV-LAN så tar vi påsken i besittning.

Parkhallen fiber

Arvika Stadsnät och Bahnhof förser oss återigen med Internetuppkoppling av världsklass! Ni kommer att få uppleva ett riktigt snabbt nät på Parkhallen under SPARV-LAN, var så säkra!

Boka biljetter idag

En av de många nyheterna med SPARV-LAN 2018 är att man kommer, med hjälp av Tickster, kunna köpa biljetter online! Mer info kommer när biljetterna släpps! Läs mer om våra olika biljettalternativ lite längre ner på sidan, eller varför läsa? In och köp en biljett på en gång så att du är säker på att du får en plats på årets lan. Så, med allt detta sagt. Varmt välkomna ska ni vara till årets upplaga av SPARV-LAN.


Bli funktionär

Avundsjuk på våra vansinnigt sexiga tröjor? Trött på att ett vanligt lan inte innehåller tillräckligt mycket action? Skriv upp dig som funktionär! Som funktionär så kommer du in gratis på lanet men vi äger din själ för all framtid. Låter det lockande?
Funktionärsanmälan stängd

Var med och arrangera

Vill du jobba med streaming? Eller kanske vill du vara engagerad i att sätta upp en turnering? Det finns mycket man kan jobba med inte bara på lanet utan även runt om. PR, Spons, EL, IT, Funkisansvarig etc. Om du tror att du hade passat som arrangör så anmäl dig. Även om du känner dig osäker och kanske vill gå med någon första året för att lära dig.
Mer info

Aktiviteter


COUNTER-STRIKE:GO

Ända sedan det första Sparv-LAN så har vi huserat en CS:GO turnering, givetvis gör vi det detta år också! Här kommer lite förhållningsregler för er som planerar vara med.

Matcherna kommer spelas med Active Duty kartorna som är aktiva för stunden.

Vilket format som kommer användas kommer bestämmas när vi vet hur många lag som anmält sig. Semifinalerna kommer att spelas Bäst-av-3 och finalen kommer att spelas Bäst-av-5.

Anmälan till turneringen görs på plats och senast 2 timmar innan turneringen börjar!

Det är obligatoriskt att alla lagmedlemmar är vara närvarande på lanet för att delta.

Priser: 10.000kr till det vinnande laget.

Anmälan:

ÖPPEN - Gå till anmälningssida

HEARTHSTONE

Nu finns det nu en uppsättning regler som Hearthstone-turneringen kommer spelas efter för er som vill läsa på. Förbered era lekar. It's game on!


Regler och information


Det är obligatoriskt att alla deltagare att vara närvarande på lanet för att delta. Anmälan öppnas i samband med insläpp på Sparv-LAN 2018.

Priser: 3000kr till vinnaren
Meshify C – Dark TG chassi från Fractal Design

Mer info kommer snart.

Anmälan:

ÖPPEN - Gå till anmälningssida

OVERWATCH

För er som ska vara med på Overwatch-turnering så finns det nu en uppsättning regler som turneringen kommer spelas efter. Notera att dessa har blivit uppdaterade ganska nyligen.


Regler och information


Det är obligatoriskt att alla lagmedlemmar är vara närvarande på lanet för att delta. Anmälan öppnas i samband med insläpp på Sparv-LAN 2018.

Priser: 6000kr till det vinnande laget.

Anmälan:
STÄNGD

MINECRAFT

Mer info inom kort!

SCHEMA

Nu finns tider för turneringar tillgängligt! Gå in och kolla schemat.

För er som kommer långväga ifrån och kan ha svårt att hitta passande tåg hem så kan vi meddela att det går att vara kvar i lokalen och spela ända till måndag morgon kl 10:00 vid behov.

Gå till Schema

TÄVLINGAR

42store roulette
Under sista dagen av LANet så kommer ni kunna delta i en utlottning från 42store. Det finns tre saker ni behöver göra. Gilla 42store på facebook. Följ 42store på Instagram och fyll i formuläret nedan. Har ni inte facebook eller instagram så fyll i formuläret ändå.

Anmälningssida

Sponsorer


Arvika Kommun

Hyrmaskiner

42 Store

Bahnhof

Studiefrämjandet

Westra Wermland Sparbank

Rent a Tent

Fractal Design

DCS

HyperX

Arvika Redovisningsbyrå

Arvika Redovisningsbyrå

Biljettalternativ


300 kr VIP-biljett
VIP
  • Inträde 3 dagar
  • Eget bord
  • Egen soffa
150kr SparvLAN T-shirt
T-SHIRT
  • Nytt för i år är att man kan
    köpa en Sparvtröja
  • Cool T-shirt!

Kontakta oss


WE ARE SOCIAL

Följ oss på Facebook, då missar ni inget!

SNABBKONTAKT

Email : info@sparvlan.se

Telefon : 073 0294730

Discord : Snabblänk

ADRESS:

Fritidsgatan 2,
671 34 Arvika